Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Verkoop fase 2 Ketelmakerij gestart

Gepubliceerd op 20 december 2018
Grafische impressie Ketelmakerij fase 2
Impressie Ketelmakerij fase 2

Op 19 en 20 december is de verkoop gestart van het nieuwe aanbod in Ketelmakerij, 23 eengezinswoningen en 1 woon-werkwoning. Bert Bimmel Makelaardij (Badhuisstraat 16, Vlissingen) verkoop de woningen in de 2e fase.

Informatie & afwerking

De verkoopprijzen starten vanaf  € 250.000,- vrij op naam. U kunt de volledige prijslijst bij de makelaar ophalen. Ook heeft de makelaar een inschrijfformulier en tekeningen voor u gereed. Alle woningen zijn standaard voorzien van modern sanitair van Villeroy & Boch, een complete keuken van Bruynzeel, PV panelen op het dak en een privé parkeerplaats op het binnenterrein.
De inschrijving voor een woning zijn gestart op 19 december, toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Stoer en maritiem wonen

Het aanbod van fase 2 ligt net als de woningen van fase 1, in het fraaie carré-vormige complex van Ketelmakerij. De woningen liggen rondom een fijn privé parkeerterrein. Aan u de keuze welk woningtype bij u past. In elk geval woont u altijd aan of dicht bij Het Dok in de stoere, maritieme sfeer van het Scheldekwartier. Een unieke woonlocatie vol historie.

Blok D, 7 eengezinswoningen

Het kleinschalige blok D ligt aan de gezellige Hellingbaan bij Het Dok. Bij blok D springt de pleinachtige setting aan de voorzijde eruit; een plek waar u heerlijk kunt ontspannen en waar de kinderen veilig spelen.
De woningen zijn daarnaast wat dieper dan de woningen in blok A1. Hierdoor is er meer dan voldoende leefruimte voor u, uw huisgenoten en bezoek. Blok D biedt veel woongenot op een fijne locatie in een gave woning, waar in de gevel op moderne wijze Zeeuws kant verwerkt is.

Blok A1, 16 eengezinswoningen

De woningen in blok A1 hebben een zonnige achtertuin op het zuiden. Hier geniet u van een gezellige BBQ of leest u in de zon een boek aan het einde van een drukke werkdag.
De woningen zijn breder dan de woningen in blok D en bieden nét die extra ruimte, zodat u royaal en iets makkelijker uw interieur kwijt kunt. De uitstraling van de woningen laat niets te wensen over: ze zijn robuust van uitstraling en het Zeeuwse kant op de gevel is die knipoog naar het rijke verleden van Vlissingen.

Wonen en werken onder één dak

De woon- werkwoning is uniek en combineert het beste van wonen en werken onder één dak. De commerciële ruimte is zeer royaal en biedt een zee aan ruimte om te werken op een strategische locatie in Vlissingen. In de werkpauze geniet u in het zonnetje op een bankje aan Het Dok. Op de begane grond zit de commerciële ruimte en u loopt via de sfeervolle tuinkamer naar de achtertuin. Een unieke plek om tot rust te komen. Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met terras en complete keuken.
Aan bergruimte geen gebrek, want op de 1 woonlaag is een royale berging/ techniekruimte. De woonlaag daarboven voorziet in 3 ruime slaapkamers. Een unieke woning met heel veel mogelijkheden voor werk en privé!

Vragen?

Neem dan contact op met Bert Bimmel makelaardij of kijk op de website van de Ketelmakerij. Zij helpen u graag verder.