Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Vlog Scheldekwartier 19 december 2018

Gepubliceerd op 19 december 2018
Tekening Ketelmakerij
Impressie Ketelmakerij

In zijn vlogs neemt wethouder J. de Jonge u mee in de ontwikkelingen en activiteiten die in en rondom het Scheldekwartier plaatsvinden.
Wethouder de Jonge: "In het Scheldekwartier bouwen we bewust veel soorten woningen. Zowel eengezinswoningen als appartementen, zowel huurwoningen als koopwoningen. Op woensdag 19 december 2019 werd deze diversiteit nog eens onderstreept. ’s Morgens ondertekenden collega-wethouder S. Stroosnijder en directeur J.L. van Deemter van woningbouwcorporatie L’Escaut een overeenkomst voor de bouw van totaal 200 sociale huurwoningen. Er bleek trouwens een verrassende verbinding te zijn tussen Jan Leo en de De Willem Ruysstraat. Onze Renate filmde de ondertekeningsceremonie en kreeg er pijn van in haar polsen (...).
Diezelfde middag togen Renate en ik naar makelaar B. Bimmel om hem te ondervragen over de start diezelfde avond van de verkoop van de 2e fase van de koopwoningen in De Ketelmakerij."

Volgend jaar verder

"Voor dit jaar is dit mijn laatste vlog. Er is nog heel veel te vertellen over alle ontwikkelingen in het Scheldekwartier, dus volgend jaar gaan we vrolijk verder. Als u nog vragen of suggesties heeft, dan kunt u mij bereiken via sec@vlissingen.nl

Graag wens ik u fijne feestdagen toe en hoop ik u in 2019 in goede gezondheid weer te ontmoeten."

Overzicht vlogs

Alle filmpjes vindt u op de pagina Vlog wethouder de Jonge.