Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Vlog Scheldekwartier 18 januari 2019

Gepubliceerd op 18 januari 2019
De Timmerfabriek anno eind 2018
De Timmerfabriek

In zijn vlogs neemt wethouder J. de Jonge u mee in de ontwikkelingen en activiteiten die in en rondom het Scheldekwartier plaatsvinden.

De Timmerfabriek

Wethouder de Jonge: "Het stond al in de PZC van 13 oktober 2018, de transformatie van de Timmerfabriek in Vlissingen komt dichterbij. Mede-eigenaar en hotelier Peter Bommeljé liet toen noteren, dat hij hoopte dat op 1 december de aanvraag voor de omgevingsvergunning kon worden aangevraagd. Die aanvraag is inmiddels door de gemeente ontvangen. Wij kunnen het formele vergunningenproces dus starten".

Een kijkje in het gebouw

"Samen met Joeri Beekman van ontwikkelaar en mede-eigenaar TEAMforREAL ben ik een kijkje gaan nemen in het monumentale gebouw. Joeri heeft mij ter plaatse uitleg gegeven over het ambitieuze plan om het gebouw te transformeren in een luxe themahotel met restaurant. Projectleider Scheldekwartier Hans van Houdt heeft mij vervolgens voor de lens van de camera bijgepraat over de formele stappen die nog gezet moeten worden om de bouw van start te kunnen laten gaan.  
Ook in het nieuwe jaar is er weer heel veel te vertellen over de ontwikkelingen in het Vlissingse Scheldekwartier. Het is mijn voornemen om u in mijn vlogs te informeren over alle activiteiten in het hart van onze stad. Als u suggesties of vragen heeft, dan kunt u mij bereiken via het e-mailadres sec@vlissingen.nl".

Overzicht vlogs

Alle filmpjes vindt u op de pagina Vlog wethouder de Jonge.