Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Woningbeurs Vlissingen 28 september 2019

Gepubliceerd op 24 september 2019
Woningbeurs 2019
Woningbeurs 2019

Na 2 succesvolle jaren organiseert de gemeente Vlissingen op zaterdag 28 september 2019 voor de 3e keer een Woningbeurs in de Timmerfabriek van Vlissingen. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen woningzoekenden en geïnteresseerden een kijkje nemen om te zien wat Vlissingen aan woningbouwprojecten te bieden heeft. En dat zijn er heel wat!
De komende jaren gaan er verschillende projecten van start. Voor elke doelgroep. Of u nu op zoek bent naar een huur, koop of recreatieappartement of woning. Vlissingen heeft het te bieden en niet alleen een diversiteit in aanbod, maar ook in prijsklasse en locatie.

Derde editie

In 2017 werd de Woningbeurs voor het eerst georganiseerd. Veel mensen brachten toen een bezoek aan de beurs en waren enorm enthousiast. Er was vooral belangstelling voor de toekomstplannen van het Scheldekwartier.
In een paar jaar tijd is er veel veranderd, zodat tijdens deze Woningbeurs er nog meer plannen zijn te bezichtigen. Vergeleken met voorgaande jaren zijn er nu ook veel nieuwbouwplannen daadwerkelijk in de verkoop.

Scheldekwartier

Grootste woningbouwproject in Vlissingen is het Scheldekwartier. Volop in beweging en in juni 2018 is begonnen met de verkoop van de 1e fase van de Ketelmakerij, al snel gevolgd door start verkoop van de 2e fase. In 2019 is er nog een nieuwbouwproject in de verkoop gegaan, De Vesting. Ook de plannen voor Kop van het Dok zijn ook al ver gevorderd. Daarnaast starten er ook andere projecten in het Scheldekwartier, zoals aanleg de nieuwe Dokbrug en het herstel van de kades en de Timmerfabriek. Toekomstige projecten die ook gaan spelen in het Scheldekwartier zijn de spectaculaire ZeelandToren en de Machinefabriek.
Ook 'l escaut en een stand van Duurzaam Wonen zijn aanwezig op de Woningbeurs.

Gevarieerde nieuwbouwprojecten

Daarnaast heeft Vlissingen de komende jaren meer nieuwbouwprojecten die gaan beginnen of waarbij de verkoop al is gestart.

  • De projecten in Souburg-Noord en Driewege/Kromwegesingel in Oost-Souburg zijn aanwezig op de Woningbeurs;
  • Op de beurs presenteren wij ook de nieuwbouwprojecten in Vlissingen. Zoals Claverveld, Lammerenburgweg, Hof van Berlage en het bouwproject Van Dishoeckstraat;
  • Er is tevens aandacht voor de verschillende bouwkavels die te koop zijn in de gemeente.

U komt toch ook?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Vlissingen of Oost-Souburg of bent u geïnteresseerd in hoe het Scheldekwartier eruit gaat zien? Kom dan zeker op 28 september langs in de Timmerfabriek. De entree is gratis.