Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Vlog Scheldekwartier van 18 maart 2020

Gepubliceerd op 19 maart 2020
Tekening van het Scheldekwartier
Impressie wonen in het Scheldekwartier

In zijn vlogs neemt wethouder J. de Jonge u mee in de ontwikkelingen en activiteiten die in en rondom het Scheldekwartier plaatsvinden.

Voortgang werkzaamheden Scheldekwartier

Wethouder de Jonge: "Met vereende krachten zijn we bezig het coronavirus op gepaste afstand te houden. Heel veel aandacht wordt terecht besteed aan de medische aspecten. Ook de economische consequenties zijn echter fors. Veel bedrijven en organisaties worden momenteel fors geraakt door noodzakelijke overheidsmaatregelen. De bouwsector kan op dit moment nog grotendeels doorwerken; ook op het Scheldekwartier wordt stevig doorgebouwd."

Op schema

"De woningbouwprojecten De Vesting en De Ketelmakerij schieten goed op. Ook het kadeherstel en de aanleg van een nieuwe dam op de plaats van de Blauwe brug liggen op schema. Omdat de gemeentelijke organisatie op dit moment via strenge protocollen werkt, ben ik zonder ambtelijke ondersteuning gaan kijken naar de voortgang. Het is daardoor een wat bijzondere vlog geworden. Met uw vragen en suggesties kunt u mij ook op mijn thuiswekplek bereiken via e-mail sec@vlissingen.nl.
Ik wens u veel sterkte én aanpassingsvermogen toe in deze bijzondere tijden. Maar ik weet zeker dat we samen sterker uit deze crisis komen."

Overzicht vlogs

Alle filmpjes vindt u op de pagina Vlog wethouder de Jonge.