Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Bouwblokken A, B en C

Bouwblok A

Bouwblok A richt zich op de ontwikkeling van 390 vierkante meter horeca, 20 grondgebonden woningen, 18 appartementen, 680 vierkante meter tuinen, 625 vierkante meter gemeenschappelijke binnenruimte en 91 parkeerplaatsen.
De herontwikkeling van het oorspronkelijke Van Dishoeckhuis (dat een bijzondere functie krijgt), maakt onderdeel uit van de ontwikkeling.

Bouwblok B

Bouwblok B is gelegen aan de Peperdijk, Dok van Perry en de Wagenaarstraat. Het heeft een schitterend uitzicht over het Dok van Perry, Het Dok, de Machinefabriek en de gerestaureerde Scheldekraan. Het blok bestaat uit 51 woningen en appartementen, 456 vierkante meter commerciële ruimte, een parkeergarage met 33 parkeerplaatsen, 18 garages en 24 parkeervakken.
Er zijn nog enkele luxe appartementen beschikbaar. De locatie is ideaal: slechts minuten lopen van de winkels, restaurants en het strand.

Bouwblok C

Op de locatie van het voormalige postkantoor wordt bouwblok C ontwikkeld. Het voormalig postkantoor is ook de inspiratie geweest voor het nieuwe ontwerp.
De ontwikkeling van blok C betreft 7 grondgebonden woningen, 22 appartementen, 350 vierkante meter privétuin en 44 parkeerplaatsen.