Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu
GA DIRECT NAAR

De Willem Ruysstraat

Half maart 2015 was de nieuwe 'De Willem Ruysstraat' gereed. De straat is vernoemd naar het bekende vlaggenschip van de voormalige Koninklijke Rotterdamsche Lloyd dat ruim 7 jaar op de helling van De Scheldewerf stond. Op 29 april 2015 werd de nieuwe weg officieel geopend. De Willem Ruysstraat is een belangrijke straat waar lang naar uitgekeken is. De straat zorgt er namelijk voor dat de binnenstad beter bereikbaar is. Langs de weg komen nieuwbouwwoningen, waarvan de verkoop in 2015 is gestart. De woningen staan in de verkoop bij 3d o.g..

Nieuwbouw

In juni 2016 is bouwbedrijf Joziasse begonnen met de bouw van de woningen aan de Willem Ruysstraat. De woningen in Fase 1 en 2 zijn allemaal verkocht. Na het plaatsen van de binnenmuren op de begane grond, vindt het stellen van de stelkozijnen en het metselwerk van de buitenmuren plaats. De planning is om de woningen in maart 2017 op te leveren.

Fase 3 en 4

De woningen van fase 3 en 4 zijn allemaal verkocht. De bouwplaats wordt momenteel ingericht en de graafwerkzaamheden zijn in volle gang. Als het weer meezit starten de funderingswerkzaamheden in januari/februari 2017. Oplevering in het 3e kwartaal 2017.
Zie voor meer informatie de website van de Vlissingse Ontwikkelingsgroep.

 

Downloads
TitelTypeGrootteDownload
Fasering_aanpak_Aagje_Dekenstraat PDF523 KBDownload
Werkzaamheden,_definitief_ontwerp PDF1.7 MBDownload
Omleidingsroutes_fase_1_en_2 PDF303 KBDownload
Verkeersmaatregelen_A_Koningsweg.pdf PDF1.1 MBDownload

 

 

Fotoalbum