Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu
GA DIRECT NAAR

Ketelmakerij

Gemeente Vlissingen heeft in september 2016 overeenstemming bereikt met VolkerWessels Vastgoed over de bouw van 86 woningen op het Scheldekwartier. De woningen komen te staan op de locatie waar nu de studentenhuisvesting is gevestigd, tussen Het Dok en De Willem Ruysstraat.
De woningmarkt in Nederland (en ook in Vlissingen) trekt weer aan. Er lijkt nu ook behoefte te zijn aan het type woningen die in Deelgebied Noord een plek kunnen krijgen (vooral middeldure huur en middeldure koop).

Nieuwbouw

Het akkoord betreft de bouw van 86 koopwoningen, waarvan 60 woningen met tuin en 26 appartementen. De nieuwbouw is gepland op de locatie waar nu nog de tijdelijke studentenhuisvesting is. De vergunning voor de tijdelijke studentenhuisvesting eindigt op 1 oktober 2017. Daarna kan het gebied opnieuw ingevuld gaan worden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het nieuwbouwplan van VolkerWessels? Wilt u ook wonen aan Het Dok en gelijk de stad in kunnen lopen voor een boodschap? Dat kan! Vul het interesseformulier in en wij houden u op de hoogte van de vorderingen!