Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu
GA DIRECT NAAR

Plannen woningbouw

Naast het al grotendeels gerealiseerde plan Bestevaer, zijn er meer plannen voor woningbouw op het Scheldekwartier. Zo werkt de Vlissingse ontwikkelaar 3D o.g. samen met aannemingsbedrijf Joziasse aan de bouw van 23 stadswoningen aan De Willem Ruysstraat (verenigd in de Vlissingse Ontwikkelings Groep VOG). De eerste woningen worden in het eerste kwartaal van 2017 opgeleverd.

Plannen ontwikkelaar

3D o.g. B.V. is een kleinschalig vastgoedbedrijf dat zich voornamelijk richt op de gemeente Vlissingen. Het bouwplan dat zij samen met Joziasse binnen de VOG heeft opgezet, is opgedeeld in 4 fases, inclusief 24 bergingen en 24 parkeerplaatsen.

  • Fase 1 bestaat uit de bouw van 7 woningen, 8 bergingen en 8 parkeerplaatsen;
  • Fase 2 bestaat uit 5 woningen, 8 bergingen en 8 parkeerplaatsen;
  • Fase 3 bestaat uit 4 woningen, 8 bergingen en 8 parkeerplaatsen;
  • Fase 4 bestaat uit 7 woningen.

De 1e en laatste hoekwoning zijn enigszins afwijkend van de overige woningen. Zie het bijgevoegde fotoalbum. Beide woningen zijn voorzien van de entree aan de zijgevel en uitgevoerd met een extra slaapkamer op de 2e verdieping. De eerste en tweede fase zijn momenteel in aanbouw. De bouw van fase drie en vier start in 2017.   

86 woningen VolkerWessels

De gemeente Vlissingen heeft ook overeenstemming met VolkerWessels over de bouw van 86 woningen naast de Machinefabriek, waar nu de studentenhuisvesting staat, tussen Het Dok en de Willem Ruysstraat. De daadwerkelijke tekeningen voor de 60 woningen met tuin en de 26 appartementen zullen in 2017 vorm gaan krijgen.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Fotoalbum