Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Singel Noord

De gemeente Vlissingen en Studio ZE hebben op 14 juli jl. de koop- en ontwikkelovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling en realisatie van 35 grondgebonden vrije sector huurwoningen. Deze woningen zijn gebouwd aan de noordzijde van de Singel en langs de De Kota Baroestraat in het Scheldekwartier.

Koopovereenkomst

Studio ZE is een koop- en ontwikkelovereenkomst aangegaan voor de ontwikkeling en realisatie van 35 huurwoningen. Deze woningen worden in de vrije verhuur aangeboden. De vrije huursector is een segment wat de gemeente Vlissingen graag wil versterken en uitbreiden, omdat dit mogelijkheden biedt voor diverse woningzoekenden in de gemeente.

Duurzame huurwoningen

De huurwoningen zijn duurzaam en hebben een hoogwaardige uitstraling die past bij de historische kenmerken en kwaliteit van het Scheldekwartier. De woningen zijn ruim van opzet en allen voorzien van een eigen parkeerplaats en berging.
Aan de achterzijde grenzen de woningen aan de recent opgeleverde Hofjes en vormen daarmee een mooi samenhangend beeld aan de noordzijde van de Scheldewijk.

Oplevering 2022

Dura Vermeer is in het 3 kwartaal 2021 gestart met de bouw van de huurwoningen. De woningen zijn medio 2022 door Daelmans Vastgoed opgeleverd aan de huurders.