Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu
GA DIRECT NAAR

Zorgwoningen

Zware Plaatwerkerij
Zware Plaatwerkerij

Stichting werkt voor ouderen realiseert in de voormalige Zware PlaatwerkerijZware Plaatwerkerij op het Scheldekwartier een woonzorgcentrum. Op 29 oktober 2014 vond de officiĆ«le eigendomsoverdracht plaats van de Zware Plaatwerkerij (en aangrenzende bouwkavel) door de gemeente aan WVO Zorg.

Start bouw

De (voorbereidende) werkzaamheden voor de bouw van het moderne woonzorgcentrum zijn eind 2014 gestart. WVO Zorg zal in de Zware Plaatwerkerij en een daaraan gekoppeld gebouw, 91 zorgplaatsen en 54 woningen realiseren. Op de begane grond komt een restaurant, grenzend aan een terras in de tuin aan de zonzijde van het woon-zorgcomplex.
WVO Zorg start met de renovatie van het casco van de Zware Plaatwerkerij. De gemeente maakt vervolgens de naastgelegen kavel bouwrijp. In oktober 2015 is WVO Zorg gestart met de nieuwbouw langs de Peperdijk en de Wagenaarstraat. Naar verwachting zal het hele project medio 2017 opgeleverd worden.

Inzage

Wilt u inzage in de plannen? Neem eens een kijkje in de bijgevoegde presentatie. U kunt ook een mailtje sturen naar scheldekwartier@vlissingen.nl. Uiteraard houden wij u via deze site en de nieuwspagina op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Downloads
TitelTypeGrootteDownload
Presentatie_inloopavond_13_januari_2014 PDF25 MBDownload
Presentatie_inrichting_Zware_Plaatwerkerij_november 2014 Powerpoint98 MBDownload