Zeelandtoren

Op de hoek van Het Dok en het Kanaal waar de Dokbrug en de Koningsweg liggen, is een locatie beschikbaar voor hoogbouw in de vorm van recreatiewoningen. Dit gaat de blikvanger van het Scheldekwartier worden. De overeenkomst tussen Vastgoed Dekker en de gemeente Vlissingen is op 30 september 2017 tijdens de Woonbeurs in de Timmerfabriek getekend.

Impressie Zeelandtoren

Naast C-Dock en de Timmerfabriek verrijst een 100 meter hoge toren met een prachtig uitzicht. In deze ZeeLandToren, gebouwd door Vastgoed Dekker, worden 157 appartementen, (vakantie)woningen en residenties voor verhuur gerealiseerd. De voorzieningen liggen op een hoog niveau, met restaurants, wellness, een zwembad en sauna’s met een geweldig uitzicht.

In de magnifieke ZeeLandToren draait alles om luxe, comfort en hospitality. Voor bewoners en gebruikers. Zo huisvest de indrukwekkende nieuwbouw – met een receptie en lobby naast de imposante entree, niet alleen diverse typen appartementen, maar ook twee kwalitatief hoogwaardige restaurants, sfeervolle loungedeks, een fitness, een members’ room en een 360 graden-uitkijkplatform met groot dakterras. Op de imponerende 31e verdieping komt naast het sterwaardige skyrestaurant een super-de-luxe private wellnesscentrum met diverse sauna’s en een infinity pool met een fantastisch zee-uitzicht rondom.

Als bewoner beschikt u over een privéberging en een eigen parkeerplaats onder in het gebouw, van waaruit u inpandig met de lift uw eigen appartement bereikt. De auto’s van recreanten en bezoekers krijgen een plekje op loopafstand in de nabijgelegen monumentale Machinefabriek. Voor uw gemak is er valetparking aanwezig. On top of that kunnen tien geluksvogels bij hun appartement een ligplaats kopen in de nieuwe naastgelegen jachthaven Het Dok. De combinatie van de verschillende functies van wonen, recreëren en leven maakt van de ZeeLandToren – naast zijn iconische uitstraling – een echte eyecatcher aan zee.