Half 2020 is de bouw van de Kop van het Dok gestart, gelegen tussen de voormalige scheepshelling en de parkeergarage Scheldeplein. Eind vorig jaar zijn de eerste koopwoningen opgeleverd. De verhuur van de appartementen in Dok I is nu van start!

Woningtypen Dok I

Dok I kent verschillende woningtypen, die afhankelijk van de situatie en woonwensen, optimaal zijn ingericht om heerlijk vrij te wonen.

De appartementen in Dok I bestaan deels uit sociale huurwoningen en deels uit vrije sector huurwoningen. De sociale huurwoningen hebben een gemiddelde huurprijs van €784 per maand excl. servicekosten. De prijzen van de vrije sector huurwoningen variëren van circa €1.035 per maand excl. servicekosten tot circa €1.375 per maand excl. servicekosten.

Dok I bestaat uit verschillende 2- en 3-kamerappartementen, waarvan de oppervlaktes variëren van 64m2 tot 109m2. Alle appartementen zijn standaard uitgerust met een functionele keuken in een lichte opstelling en met stijlvol sanitair.

Verhuur appartementen

WoonVoort verhuurt deze appartementen, waar zorg wordt geleverd. De aanwezigheid van WVO Zorg op locatie maakt het mogelijk om elke zorgvraag te beantwoorden, zodat iedereen hier zorgeloos en zelfstandig kan wonen.

Bent u benieuwd naar meer informatie over de verhuur van Dok 1? Bekijk dan de website van WoonVoort(externe link).

Kop van het Dok

De Kop van het Dok ligt in het verlengde van de voormalige scheepshelling en de parkeergarage Scheldeplein. Het complex heeft 3 woontorens op een woonlaag van 3 verdiepingen, met daarin een mix van koop- en (sociale)huurappartementen. De woningen hebben een uniek uitzicht over het Dok, de Westerschelde en de binnenstad.

Er wordt momenteel gewerkt aan de openbare ruimte rondom de Kop van het Dok, onder meer aan de Hellingbaan. Na de zomer start de inrichting van de voormalige scheepshelling. Meer informatie hierover leest u in onze volgende nieuwsbrief.