Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Ketelmakerij

De gemeente Vlissingen heeft in september 2016 overeenstemming bereikt met VolkerWessels Vastgoed over de bouw van 86 woningen op het Scheldekwartier. De woningen komen te staan tussen parkeergarage Scheldeplein en de Machinefabriek, langs Het Dok en De Willem Ruysstraat. Het project krijgt de naam Ketelmakerij, vernoemd naar de Ketelmakerij die vroeger op dezelfde locatie heeft gestaan.

Nieuwbouw

Het akkoord betreft de bouw van 86 koopwoningen. De komende jaren zullen er 14 royale kadewoningen, 43 robuuste eengezinswoningen, 26 appartementen met ruime balkons aan het water, 2 woon- werkunits en 1 bijzondere stadswoning worden gerealiseerd. De eerste tekeningen voor het project zijn inmiddels een eind klaar. Naar verwachting zullen de eerste woningen in april 2018 in de verkoop gaan.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het nieuwbouwplan van VolkerWessels? Wilt u ook wonen aan Het Dok en gelijk de stad in kunnen lopen voor een boodschap? Dat kan! Vul het interesseformulier in of geef u interesse door op de projectpagina van de Ketelmakerij en wij houden u op de hoogte van de vorderingen!