Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Vlog Scheldekwartier van 23 december 2020

Gepubliceerd op 23 december 2020
Machinefabriek

In zijn vlogs neemt wethouder J. de Jonge u mee in de ontwikkelingen en activiteiten die in en rondom het Scheldekwartier plaatsvinden.

Op schema

Wethouder de Jonge: "Iets meer dan 1 jaar geleden maakte ik samen met projectleider Hans van Houdt een vlog over de planning van de werkzaamheden voor 2020. Samen hebben we deze vlog ter lering en vermaak teruggekeken. We konden tevreden constateren dat ondanks COVID-19, de uitvoering van de ontwikkelingsvisie op schema ligt."

Restauratie Machinefabriek

"Aan het eind van 2020 hebben we ook nog een diep gekoesterde wens kunnen invullen voor het nieuwe jaar. Het college van B&W heeft in zijn laatste vergadering van 2020 een plan goedgekeurd voor restauratie van de Machinefabriek. Dit voorstel wordt in januari 2021 ter besluitvorming aan de gemeenteraad voorgelegd. We geven u alvast een doorkijkje in onze toekomstplannen voor dit zeer markante gebouw.
Rest mij u te bedanken voor uw zeer veelvuldige en buitengewoon betrokken belangstelling voor de ontwikkelingen in ‘ons’ Scheldekwartier. Mede namens alle trotse medewerkers van de gemeente Vlissingen wens ik u prettige feestdagen, een goede jaarwisseling en een mooi 2021 toe."

Overzicht vlogs

Alle filmpjes vindt u op de pagina Vlog wethouder de Jonge.

Downloads film